Sådan skriver du retur / indsætter linjeskift på TikTok

Indholdsfortegnelse:

Anonim

Vil du indsætte linjeskift, mens du skriver på iPhone? Mange iPhone-brugere undrer sig måske over, hvordan de kan skrive retur eller indsætte et linjeskift eller to, især på Instagram, Twitter, WhatsApp, Facebook, TikTok og andre sociale netværk. Hvis det er dig, er du bestemt ikke alene, så lad os gennemgå, hvordan du kan indsætte et linjeskift hvor som helst på iPhone eller iPad.

For dem, der ikke kender det, er et linjeskift intet andet end en tom linje mellem tekstlinjer. Det kan komme som en overraskelse for mange, at noget så simpelt som dette manglede på Twitter indtil 2013. På den anden side tillader Instagram stadig ikke brugere at indsætte et linjeskift og adskille afsnit i billedtekster ved at trykke på Enter og mange andre sociale netværksapps har også lignende særheder, inklusive TikTok. Uden linjeskift kunne dine indlæg, billedtekster og biografi se rodet ud.

Hvis du er blevet irriteret over dette problem, er vi her for at hjælpe. I denne artikel vil vi dække, hvordan du kan indsætte linjeskift på mange almindelige sociale netværk som Twitter, Tik Tok eller Instagram til iPhone ved hjælp af returtasten.

Sådan indsætter du linjeskift på TikTok, Twitter eller Instagram til iPhone

Returtasten giver dig mulighed for at indsætte et linjeskift i disse apps, men det er ikke umiddelbart tilgængeligt, når du åbner tastaturet på din iOS-enhed. Bare følg trinene nedenfor for at få adgang til den.

  1. Afhængigt af, hvor du vil indsætte et linjeskift, skal du starte enten Twitter eller Instagram på din iPhone. Indtast teksten, som du ønsker, og når du læser for at indsætte et linjeskift, skal du trykke på "123"-tasten nederst til venstre på tastaturet.

  2. Dette giver dig adgang til det numeriske tastatur. Her finder du "retur"-tasten i nederste højre hjørne af tastaturet ved siden af ​​mellemrumstasten. Bare tryk på den to gange for at indtaste en tom linje. Du kan nu gå videre til næste afsnit.

Værsgo. Som du kan se, er det ret nemt at indsætte et linjeskift, mens du bruger apps som Tik Tok, Twitter, WhatsApp, Instagram og andre på din iPhone.

Du kan glemme alt om de rodede billedtekster og uorganiseret biografi på Instagram fra nu af. Hvis du bruger Twitter, er det værd at påpege, at du ikke kan tilføje linjeskift i din Twitter-bio, selvom du prøver at gøre det ved at trykke på Retur-tasten.

Afhængigt af iOS-versionen din enhed kører, og dine tastaturindstillinger, kan placeringen af ​​Return-tasten variere. Nogle gange kan du finde det, så snart du starter tastaturet, men i langt de fleste tilfælde vil du være i stand til at få adgang til det fra numerisk sektion ved at trykke på "123"-tasten.

Bruger du aktiebeskeder-appen til at sende sms'er til dine venner, familie og kolleger? Hvis det er tilfældet, vil du være glad for at vide, at du også kan trykke på Retur-tasten for at indsætte linjeskift, mens iMessaging.

Vi håber, du var i stand til at indsætte linjeskift for at formatere dine tekster korrekt uden problemer. Hvad er dine overordnede tanker om placeringen af ​​Return-tasten i standard iOS-tastaturet? Del dine værdifulde meninger og erfaringer i kommentarfeltet nedenfor.

Sådan skriver du retur / indsætter linjeskift på TikTok